WIE BEN IK?

Ik ben Angelique Doeve, heb 2 kinderen en woon in Lochem. In 1989 heb ik mijn diploma fysiotherapeut gehaald. Na verschillende waarnemingen, besloot ik in 1993 een andere richting te kiezen. Ik ben gaan werken in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein op de polikliniek Nucleaire geneeskunde. Dit heb ik 7 jaar met veel plezier gedaan.
Tijdens deze periode heb ik de 3-jarige opleiding acupunctuur gevolgd en succesvol afgerond. Daarna ben ik mij verder gaan verdiepen in de acupunctuur door de 2-jarige opleidingen Stammen en Takken en Pathologie te volgen.
In 2002 ben ik mijn eigen acupunctuurpraktijk gestart in Warnsveld.
In 2006 Is mijn praktijk verhuisd naar Zutphen aan de Deventerweg.
En sinds 2017 zit ik op een prachtige plek aan de IJsselkade 7 in Zutphen.
In Lochem bestaat nog de mogelijkheid om cliƫnten thuis te behandelen.

Nederlands Vereniging voor Acupunctuur

Ik ben lid van de NVA Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Dit is een overkoepelende beroepsvereniging voor erkende acupuncturisten in Nederland. De leden hebben een westerse medische vooropleiding op hbo-niveau afgerond en hebben het acupunctuurdiploma gehaald aan een door de NVA erkende opleiding.
Ook staat de NVA garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden. De NVA hanteert strenge gedragsregels en regels voor ethiek. De vereniging voert een actief beleid omtrent tuchtrechtspraak en arbitragezaken. Ze stelt hoge eisen aan haar leden. De vereniging verplicht haar leden tot het volgen van jaarlijkse bijscholingen.